Business Open zoekt stagiair(e)

Netwerkorganisatie zoekt stagiair(e) communicatie

Ben jij een derdejaars student Marketing/Communicatie/Sales of volg je een soortgelijke opleiding en ben je op zoek naar een leuke stageplek voor de periode september tot januari? Dan is Business Open op zoek naar jou!

Netwerken

Business Open is een nationale netwerkorganisatie. Netwerken is essentieel voor elke ondernemer,omdat het nieuwe zakelijke kansen, samenwerkingen en inspiratie oplevert. Weinig mensen leren echter op school hoe ze moeten netwerken. Daarom wil Business Open het komende jaar een (online) lesprogramma opzetten om haar leden te helpen het maximale uit hun netwerk te halen.

Als stagiair ga jij aan de slag om dit programma op te zetten. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van onderzoek en het opzetten van een trainingsprogramma dat bestaat uit e-learning en online trainingen. Daarnaast help je bij de marketing van zowel deze lesmodules als de algemene marketing van Business Open. Je leert zelf ook effectief te netwerken en krijgt een kijkje in de keuken van Business Open en veel van haar leden. Kortom, je kunt jezelf geen betere opstap naar ondernemerschap geven.

Stagiaires die veel initiatief tonen, halen het meeste uit hun stageperiode bij ons. Wees oplettend, zeg wat je denkt en steek vooral je handen uit de mouwen. Naast de omschreven taken zul je gedurende deze stageperiode evenementen organiseren, diverse (online) communicatieplatforms beheren en natuurlijk veel netwerken.

Over Business Open

Business Open is een nationale netwerkorganisatie voor het MKB, met meer dan 40 netwerkclubs in Nederland. Wij bieden onze leden een platform waar ze op gestructureerde wijze aangenaam en effectief kunnen netwerken. Daarnaast organiseert Business Open golf events, waarbij leden van verschillende club elkaar treffen en tot zaken kunnen komen.

Zie www.businessopen.nl

Heb je interesse, ben je visueel ingesteld, kun jij te werk gaan als een duizendpoot en snel schakelen? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar rein@businessopen.nl of bel naar 010- 452 57 25