Business Open zoekt stagiair(e)

​Ben jij 3e-jaars student Marketing/ Communicatie/ Sales of volg jij een soortgelijke opleiding en zoek je een leuke meewerk stageplek voor de periode september – januari? Dan is Business Open op zoek naar jou!

Je krijgt bij ons alle kans om jezelf te ontwikkelen, door mee te draaien in het team, netwerkbijeenkomsten te bezoeken en te organiseren en je op onze in- en extrerne communicatie te storten.

Hoe meer initiatief je toont, hoe meer verantwoordelijkheid we je zullen geven en we leren natuurlijk ook graag van jou!

Over Business Open

Business Open is een jonge internationale netwerkorganisatie met meer dan 40 business clubs in Nederland en België. Wij bieden onze leden een platform waar ze op gestructureerde wijze aangenaam effectief kunnen netwerken. Daarnaast organiseert Business Open golf events, waarbij leden van verschillende club elkaar treffen en tot zaken kunnen komen.

Heb je interesse, ben je visueel ingesteld, kun jij te werk gaan als een duizendpoot en snel schakelen? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar beate@businessopen.nl of bel naar 010- 452 57 25