Business Open zet op congres 500e lid in het zonnetje

​Tijdens het Business Open Congres Kennis, kennissen en inspiratie werd bouwkundig adviseur Sissy Verspeek geheel onverwacht in het zonnetje gezet omdat ze het 500e lid van Business Open was. Eind vorige maand had ze zich aangesloten bij Business Open De Keppelse in de Achterhoek.

Het congres dat voor de vierde keer georganiseerd werd in de Awarehouse van Interface stonden kennisdeling, inspireren en netwerken centraal. De keynote werd verzorgd door Daniel Seesink van Bewust Zoo die verbanden legde tussen leiderschapsmodellen bij apen en het bedrijfsleven. Ook parallellen met netwerken en relatiebeheer kwamen hierbij aan bod. Aansluitend waren er twee workshoprondes, waar men zich kon laten bijpraten over geur- en online markenting, cybercrime, duurzaamheid, zakelijk golf en online interactivity.

De afsluiter werd vorzoorgt door Kirsten Nelis, Godfried Dhondt en John Serkei, die samen De Grote Stress Show opvoerden. Een leuk interactief programma waarmee dit lastige onderwerp op ludieke wijze bespreekbaar wordt gemaakt. Aansluitend was er natuurlijk nog voldoenge tijd om te netwerken tijdens de borrel.