Business Open start in de Hoekse Waard

​​Op woensdag 28 maart start Business Open De Strijensche. Met deze club bedient Business Open ondernemers in de Hoekse Waard. De club wordt opgericht door Patrick Visser van EQIN en Pim Feelders van SEE Marketing. Zij zijn beide lid van Business Open in Rotterdam en willen met het oprichten van deze club hun netwerk in de Hoekse Waard activeren. Overigens blijven ze ook actief betrokken bij de clubs in Rotterdam.

Naast Business Open Rhoon en Business Open Kleiburg wordt dit de derde club aan de zuidkant van Rotterdam, waarmee deze regio aantoont dat er een grote vraag is naar de aangename en effectieve netwerkformule van Business Open. “Daar zijn wij erg blij mee.” aldus Robbert Trimbos, oprichter van Business Open “Met deze club erbij bieden wij onze bestaande leden ook meer mogelijkheden en ontsluiten we de Hoekse Waards voor hen. We hopen dat er over en weer veel genetwerkt gaat worden. Wat dat betreft zijn wij altijd op zoek naar ondernemers die samen met ons een netwerkclub willen oprichten. Ondernemers hebben meestal een groot netwerk, maar benutten dat vaak slechts ten delen. Wij helpen ze er graag bij daar veel meer uit te halen.”

Tijdens de opstartfase, de eerste 7 weken, zijn de bijeenkomsten wekelijks, waarna de club om de 14 dagen bijeen zal komen. Wil jij je netwerk uitbreiden en onderhouden in de Hoekse Waard? Meld je dan snel aan voor de kick-off bijeenkomsten vanaf 28 maart. Binnen Business Open is er sprake van branche-exclusiviteit. Wees er dus tijdig bij.