Business Open op RTL7

Aflevering gemist?

Heb je de aflevering van Golf in Business met Business Open nog niet gezien? Klik hier om deze terug te kijken!

Business Open op RTL7

​Op zondag 25 mei schonk Golf in Business aandacht aan Business Open Nederland. In dit nieuwe tv-programma van RTL7 staan elke week twee ondernemers centraal. In aflevering 11 is het de beurt aan Robbert Trimbos en Rein Korthals Altes, de initiatiefnemers achter Business Open Nederland.

Netwerken & Golf

Naast een reportage van een netwerkontbijt gaan zij het onder leiding van John Woof tegen elkaar opnemen op de golfbaan. Tijdens deze flight vertellen ze waarom juist golf de ideale sport is om te netwerken. En hoe men veel meer resultaat uit netwerken kan halen, door er structuur en focus in aan te brengen.

Business Open Scherpenbergh

De opnames vonden plaats op vrijdag 9 mei tijdens het netwerkontbijt van Business Open Scherpenbergh. De gastheer, Golf- & Businessclub de Scherpenbergh, komt ook uitgebreid aan bod. Zo worden onder meer de faciliteiten van het clubhuis, de baan en de mooiste hole belicht. Verder vindt er een interview plaats over de bedrijfsactiviteiten. Dit alles vormt een goede samenhang, waardoor duidelijk wordt dat juist golf & business elkaar enorm kunnen versterken.