Business Open Nederland en Jochem Klijn van Netwerken.nl slaan de handen ineen

Business Open Nederland is een samenwerking aangegaan met Jochem Klijn en breidt hiermee de dienstverlening aan haar leden verder uit. Netwerkexpert Klijn gaat de leden van Business Open trainen in het netwerken.

Business Open Nederland versterkt hiermee haar positie als effectieve netwerkclub. “Jochem is een zeer ervaren netwerktrainer en –coach en heeft twee bekende boeken over netwerken op zijn naam staan. Hij is echt een autoriteit op het gebied,” aldus Rein Korthals Altes van Business Open Nederland. “Bovendien sluit zijn visie op netwerken naadloos aan bij onze formule. Daarom hebben we elkaar heel snel kunnen vinden in deze samenwerking.”

Perfecte formule

Door naast de netwerkontbijten en (golf)events ook gerichte netwerktrainingen aan te bieden, kun je nu niet alleen bij één organisatie leren netwerken en leren golfen (de netwerksport bij uitstek), maar beide ook direct in de praktijk brengen tijdens de vele netwerkbijeenkomsten en
golfevents die Business Open verzorgt. Business Open helpt haar leden een waardevol netwerk op te bouwen en Jochem Klijn gaat hen trainen om hier optimaal rendement uit te halen. Het besef dat iedereen jouw ambassadeur kan worden, en klanten naar jou op zoek gaan i.p.v. dat jij naar klanten op zoek moet, is daarbij essentieel.

“Een goede netwerker verkoopt niet, maar wordt verkocht door zijn relaties. Zij worden elkaars ambassadeurs.”, benadrukt Klijn. “Hoe je tot zo’n situatie komt, beschrijf ik in mijn boek ‘Netwerken met Social Meaning’. Wat mij opviel is dat Business Open haar leden een hele mooie formule biedt waarbinnen je perfect gefaciliteerd wordt om zulke waardevolle relaties op te bouwen en te onderhouden. Ik kijk er naar uit om ze hierbij te ondersteunen.”

Klijn geeft netwerktrainingen variërend van één tot vier dagen. Voor de leden van Business Open, komt nu de mogelijkheid om de eendaagse training als onderdeel van het lidmaatschap te kiezen. Door deze training te volgen zal men meer rendement uit Business Open en het netwerken halen. En dat is waar het uiteindelijk iedereen om te doen is.

Over Jochem Klijn

Jarenlang was Jochem Klijn de nummer 1 verkoper bij een van de grootste verzekeraars van Europa. Sinds 2007 geeft hij lezingen, trainingen en seminars aan ondernemers, salesmanagers en accountmanagers. Daarnaast verzorgt hij veel incompany trainingen bij onder andere grote financiële instellingen, is hij als netwerkexpert actief voor ING en geeft hij als gastdocent colleges aan verschillende Hogescholen. In 2007 verscheen van hem het boek Netwerken op karakter en in 2014 is zijn nieuwste boek Social Meaning verschenen.

Over Business Open

Business Open Nederland is een landelijke netwerkorganisatie met meer dan 350 leden. Deze leden komen elke twee weken bijeen om tijdens kleinschalige netwerkontbijten zakelijke contacten uit te wisselen en kennis te delen. Vanuit de visie dat netwerken en zakelijke relaties de sleutels zijn voor continuïteit en een succesvolle toekomst voor bedrijven.