Business Open keert terug op Golfbaan Sluispolder

​Combinatie netwerken en golfen in ere hersteld voor ondernemers

Netwerkorganisatie Business Open keert per 22 februari terug op Golfbaan Sluispolder in Alkmaar. Daarmee is de combinatie van netwerken en golfen voor ondernemers na een afwezigheid van drie jaar in ere hersteld.
Jarenlang, sinds 2015, kwamen ondernemers van Business Open bijeen op Golfbaan Sluispolder. Mede onder invloed de coronacrisis is die club uitgeweken naar De Heemskerkse Golfclub.

Veel animo
Uitgangspunt van Business Open is dat ondernemers elkaar ontmoeten en vervolgens golfen met elkaar. Op die manier kunnen ze in een ongedwongen en gemoedelijke setting elkaar inspireren en in beweging komen: zowel letterlijk als op zakelijk vlak. Er komen relaties voor het leven uit voort.

Met de verhuizing naar Alkmaar keert de netwerkclub terug naar de basis: netwerken en golfen. De animo hiervoor is enorm en de eerste bijeenkomst is al volgeboekt.
Koen Rutten noemt Alkmaar een economisch aantrekkelijke regio met veel bedrijvigheid, die goed bereikbaar is voor ondernemers uit de kop van Noord-Holland. Doelgroep zijn golfende ondernemers en zelfstandigen die willen (leren) golfen om zo hun netwerk uit te breiden.

Feestelijke kick-off
Op 22 februari is de feestelijke start van Business Open op Sluispolder. De eerste bijeenkomst is reeds volgeboekt, maar geïnteresseerde ondernemers zijn van harte welkom om bij een van de volgende bijeenkomsten kosteloos en vrijblijvend kennis te maken met de netwerkclub. Wel is binnen de netwerkclub sprake van branche-exclusiviteit. Dat betekent dat er per branche slechts 1 stoel te vergeven is.

Aanmelden kan via deze website.