Business Open Internationaal: België - Nederland

​Op woensdag 20 en donderdag 21 juni organiseert Business Open Spiegelven een grensoverschijdend netwerkevent. Leden van Business Open zijn van harte uitgenodigd om die twee dagen te netwerken en te golfen in de schitterende omgeving van Genk.

Wat mag u verwachten :

Ontvangst
Woensdag 20 juni om 18u00 met mogelijkheid tot inchecken.

Avondmeeting
Om 19u00 : Verwelkoming met aperitief en amuses
Aansluitend om 20u00 : Diner in het sfeervolle restaurant ‘Corneille’, waar het team van Koen Somers, van sterrenrestaurant ‘De Kristalijn’, ons verwent met een drie-gangen sterrendiner
Gastspreker : Ronald Goedmakers VEBEGO

Vebego (Verenigde Bedrijven Goedmakers) is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, personeelsdiensten en de gezondheidszorg. Met zo’n 160 bedrijven binnen de groep (vooral bekend zijn : Hago, Tènce! Uitzendbureau, Alpheios, Indigo Services, Carrard, Assist en Care …) en meer dan 35.000 personeelsleden is VEBEGO één van de grootste werkgevers van Nederland.

Ronald Goedmakers vertelt ons over de weg naar het succes, over hoe het begon als jonge knaap aan de keukentafel met zijn vader, tot de stuwende kracht achter het nog steeds groeiende familiebedrijf.

R. Goedmakers : “Mijn vader was ondernemer, mijn broer was ondernemer dus ik denk,
dan ga ik dat ook maar doen.”

Overnachting
Overnachting in het mooie hotel Stiemerheide, om ’s ochtens wakker te worden met zicht op één van de mooiste golfbanen van België;
Check-in vanaf 15u00. Check-out voor 11u00.
Overnachting in een mooie, moderne kamer met alle confort, zoals kabelTV (flatscreens, gratis Wifi, direct-dial telefoonlijn, mini-bar, schrijftafel, kluisje, badkamer met haardroger, ligbad douche en toilet).

Ochtendvergadering
Bij Business Open Spiegelven ontbijten we voorafgaand aan de vergadering en ook dit concept willen we jullie niet ontnemen. Om 7u30 gaan we samen aan tafel voor een gezellig en verkwikkend ontbijtbuffet om de dag goed te starten. Vervolgens vliegen we er weer stevig in voor een netwerkvergadering à la Business Open Spiegelven.

Golf
Als kers op de taart gaan de golfers om 10u00 de baan op voor een 9-holes rondje op golfbaan Spiegelven. De niet-golfers bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan een lentewandeling in de prachtige Genkse natuur. Afsluiten doen we met een gezellige borrel en lunch in ware golfstijl in het clubhuis van golfclub Spiegelven.
Het einde is voorzien om 14u00.

Avondactiviteit
Diner, inclusief aperitief, waters en mokka 55,00 EUR
Supplement wijnarrangement 18,00 EUR

Overnachting
Tweepersoonskamer, exclusief citytaks en ontbijt 125,00 EUR

Ontbijt
15,00 EUR (nvt leden BO Spiegelven)

Golf
Greenfee, exclusief materiaal
of
Natuurwandeling

Afsluiting
Borrel 11,00 EUR
Lunch, inclusief waters, mokka en thee 30,00 EUR

De prijzen zijn per persoon, met uitzondering de prijs voor de tweepersoonskamer die kan worden
gedeeld.

Het programma is flexibel, zodat u voor elk onderdeel afzonderlijk kunt inschrijven.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN