Business Open heeft een New Business Koning!

‚ÄčLang Leve de New Business Koning!

Per 1 mei komt Patrick Visser het Business Open team versterken. Hij zal zich als New Business Koning gaan inzetten om nieuwe Business Open-clubs in Nederland op te zetten en zo ons netwerk te vergroten.

Wij zijn erg blij dat Patrick deze rol op zich wil nemen. Hij is al bijna vijf jaar lid van Business Open en heeft meerdere bestuursfuncties op zich genomen. Zo was hij voorzitter op Kralingen II en heeft hij vorig jaar zelf Business Open De Strijensche opgezet. Kortom, Patrick is een ras netwerker die het DNA van Business Open in de genen heeft en bovendien een fervent golfer.

Met hem halen we een ervaren en toegewijde netwerker in huis, die zich op het gebied van sales al bewezen heeft. We kijken er erg naar uit om samen verder te bouwen aan ons fantastische netwerk. Patrick, welkom bij ons team en heel veel succes en plezier.

Natuurlijk sluiten we af met een zoekvraag: Heb jij interesse in het starten van een eigen Business Open club op een golfbaan bij jou in de regio? Of ken jij iemand die graag op een gestructureerde wijze meer rendement en plezier aan zijn netwerk wil beleven?

Laat het ons weten, Patrick komt graag in contact met jou!

Stuur een mail naar patrick@businessopen.nl of bel naar 010 - 452 57 25