Business Open Golfkalender is bekend

​Gedurende de lente en zomermaanden organiseert elke Business Open club haar eigen 9 holes golfevent, de Business Open UIT. We starten het seizoen op 29 maart op Amstelborgh, gevolgd door De Woeste Kop (4 april) en Kleiburg (5 april).

Business Open UIT
Business Open UIT is in het leven geroepen om leden van verschillende clubs met elkaar te verbinden. De naam UIT benadrukt dat je als Business Open lid, ook bij andere bij Business Open aangesloten banen kunt spelen of op bezoek kunt gaan.

De Business Open UIT’s zijn bovenal gezellig maar ook een goede manier om nieuwe contacten te leggen. Het biedt daarnaast een mooi excuus om wat vaker de baan in te gaan. Doorgaans vindt de Business Open UIT op vrijdagmiddag plaats. Meestal lopen we 9 holes (best ball), maar elke club mag er zijn eigen feestje van maken.

Aanmelden & Greenfeekaart
Aanmelden kan via de website en introducés zijn natuurlijk altijd van harte welkom. De 9 holes greenfee kan voldaan worden per cash, pin of met de Business Open Greenfeekaart bij de caddymaster van de desbetreffende golfbaan.

Borrel
Business Open biedt de eerste drankjes aan en ook de bittergarnituur zal niet ontbreken.