Brabant Netwerkevent met Jochem Klijn - 31 augustus

Ter introductie van de netwerktrainingen organiseert Business Open Nederland in samenwerking met Wijn Verlinden een netwerkevent voor alle leden in de regio Brabant en Gelderland. Op maandagmiddag 31 augustus zijn we vanaf 16.00 uur te gast bij Wijn Verlinden aan de Touwslager 10 in Nieuwkuijk. Natuurlijk is er volop tijd om met elkaar te netwerken. Dat doen we ondermeer tijdens een workshop van Jochem Klijn.

Workshop Effectief Netwerken

Netwerken is tegenwoordig onmisbaar. Alles draait om het bouwen van relaties. Toch hebben veel ondernemers daar nog moeite mee en helemaal om er rendement uit te halen. Tijdens de workshop ‘Effectief Netwerken’ gaan we in op de essentiële aspecten van netwerken. Er wordt onder andere ingegaan op het fundament dat moet worden gelegd bij succesvol netwerken. Daarnaast worden er nuttige tips gegeven om netwerken je meer eigen te maken.

Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn o.a.:

- Hoe zorg ik ervoor dat ik niet op zoek hoef naar klanten, maar dat klanten naar mij komen?

- Hoe stop ik met verkopen en zorg ik dat ik ‘gekocht’ word?

- Hoe zet ik mijn netwerk daarvoor in?

- Wat doe ik momenteel met netwerken?/Denk ik er überhaupt over na?

- In hoeverre speelt mijn karakter een rol?

- Hoe bouw ik succesvol relaties met met mijn netwerk, zodat zij mij introduceren bij mijn doelgroep?

- Welk antwoord geef ik op de vraag: ‘Wat doe je?’?

Neem een relatie mee

Jullie zijn allemaal van harte welkom en mogen ook een relatie uitnodigen voor deze gezellige en waardevolle bijeenkomst. Aanmelden via kelly@businessopen.nl

(Dit event is er om de training ‘Effectief Netwerken’ van Jochem Klijn te promoten. Deze training kan vanaf nu als onderdeel van het Business Open lidmaatschap gekozen worden als alternatief voor de golf(lessen).)