BNR Gangmakers ook bij Business Open Bergvliet

​BNR Gangmakers

BNR Gangmakers, het opinieprogramma voor en door ondernemers, trekt wekelijks het land in. Iedere week doet het radioprogramma een andere regio aan in Nederland. Afgelopen week waren ze te gast in Kralingen, op woensdag 2 maart gaan ze opnieuw een radio uitzending verzorgen vanaf een Business Oen locatie. Ditmaal zijn ze aanwezig bij het netwerkontbijt van Business Open Bergvliet in Breda.

BNR Gangmakers stelt landelijke actualiteiten en beslissingen aan de kaak, waarbij besproken wordt hoe hier lokaal invulling aan gegeven wordt. In BNR Gangmakers gaan lokale ondernemers deze ochtend met elkaar in discussie. Via de interruptiemicrofoon kunnen aanwezigen mee discussiëren. De opname is van 08.45 tot 09.15 uur. De uitzending woensdagavond van 19.00 tot 19.30 uur.

Bijwonen

Helaas zijn er maar een beperkt plaatsen en is de tafel reeds gevuld met de leden van Busienss Open Bergvliet en hun gasten. Maar luister vooral woensdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur naar de uitzending of op een later moment online.