Business Open Nederland en LinkedGolf gaan samenwerking aan

​Bij netwerken draait het om het ontmoeten van relaties en het opbouwen van een onderlinge vertrouwensband. In de filosofie van Business Open vervult het golfspel daar een belangrijke rol in. We hebben daarom de handen ineen geslagen met het grootste zakelijke online golfplatform van Nederland: LinkedGolf.

Kruisbestuiving

Naast netwerken speelt het golfspel een belangrijke rol in de netwerkformule van zowel LinkedGolf als Business Open Nederland. We brengen leden van beide clubs met elkaar in contact tijdens de Business Open UIT events. Deze starten traditiegetrouw op Openbare Golfbaan Kralingen op vrijdag 28 maart 2014.

Tijdens 9 holes kunnen de leden van beide clubs elkaar leren kennen en mogelijk tot zaken komen. Zowel LinkedGolf als Business Open kijken erg uit naar deze kruisbestuiving. Tevens gaan ze de bijeenkomsten actief promoten via de ter beschikking staande media. “Dit zal voor beide partijen tot meer bekendheid onder hun doelgroep leiden, maar waar we vooral verheugd over zijn is dat dit tot meer actie in het netwerk van onze leden zal leiden. En daar doen we het natuurlijk voor.” Aldus Robbert Trimbos van Business Open.

LinkedGolf

Zo komt er een speciaal discussietopic op LinkedGolf en zullen wij onze leden natuurlijk aanmoedigen actief te worden binnen LinkedGolf. LinkedIn is sowieso een hele krachtige tool binnen de netwerkformule van Business Open, dus wat ons betreft kunnen ondernemers niet actief genoeg zijn op het online platform. “Voor LinkedGolf is deze samenwerking een unieke aanvulling op ons activiteitenpalet waarmee het relaties leggen van golfers onderling op de golfbaan op een professionele manier mogelijk wordt!” aldus Wouter Spoor van LinkedGolf.

Business Open UIT

Inmiddels zijn de eerste speeldata bekend. Het is de intentie om alle clubs waar wij actief zijn tenminste eenmaal aan te doen. Dat betekent dat we komend half jaar bijna elke donderdag- of vrijdagmiddag ergens te vinden zijn.

Klik hier om naar de agenda te gaan en je aan te melden voor Business Open UIT.