De Herkenbosche

Agenda

Locatie

De Herkenbosche
Stationsweg 100
6075 CD Herkenbosch
herkenbosch@businessopen.nl

Netwerken

Business Open

Wij bieden ondernemers die op zoek zijn naar 'new business' en meer omzet een landelijk platform. Elke 14 dagen aangenaam effectief netwerken met circa 15 ondernemers. En toegang tot het landelijk netwerk van ruim 600 ondernemers. We helpen met het opbouwen van een waardevol netwerk en bieden daarnaast diverse trainingsprogramma's aan. Benieuwd?

Meld je hierboven aan voor een vrijblijvende kennismaking. 


​Business Open de Herkenbosche

Deze businessclub richt zich op ondernemers uit de regio Roermond en Midden Limburg en gaat donderdag 30 januari van start. 

Ben jij ondernemer, heb je een groot netwerk en een passie voor golf? Dan komen we graag in contact met je om te bespreken of we samen een mooie Business Open club kunnen opzetten.

Heb je interesse neem dan gerust contact op met onze regiodirecteur Annemarie Gijsberts middels 06 53 800 089 of via annemarie@businessopen.nl.


Branche-exclusiviteit

Binnen de club hanteren we branche-exclusiviteit, waardoor er vanuit elke branche maar één vertegenwoordiger lid kan worden. Wil jij zeker zijn van een vaste plek of een actieve bijdrage leveren in de totstandkoming van deze club? Neem dan contact op met onze club dregiodirecteur Annemarie Gijsberts middels 06 53 800 089 of via annemarie@businessopen.nl.


Ondernemersontbijt

Inloop vanaf: 07.30 uur

Start ondernemersontbijt: 08.00 uur

Einde ondernemersontbijt: ± 09.30 uur

Aanvang golf(les): 10.00 uur (optioneel)


Netwerken verbindt, golf verbroedert

Golf is geen verplichting, maar wij zien het wel als de ideale manier om elkaar als mens en ondernemer beter te leren kennen. Door samen te (leren) golfen kom je eerder tot samenwerking en stelt men sneller het eigen netwerk voor jou open. 

Kun je nog niet golfen, dan bestaat er de mogelijkheid dit als onderdeel van je lidmaatschap samen met andere ondernemers te leren.

Leden

Annemarie Gijsberts (Voorzitter)

Lid van De Herkenbosche
Sinds maart 2014

Business Open
Regio Directeur Zuid
Netwerk Organisatie

Mart Hanssen

Lid van De Herkenbosche
Sinds maart 2020

Zicht risico en verzekeringsadviseurs
Risico en verzekeringsadviseur
Verzekeringen

Galerij