Kasteel Engelenburg (Zutphen)

Lokatie

Kasteel Engelenburg (Zutphen)
Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

Netwerken

​Business Open

Wij bieden ondernemers die op zoek zijn naar ‘new business’ en meer omzet een landelijk platform. Elke 14 dagen aangenaam effectief netwerken met circa 15 ondernemers. En toegang tot het landelijk netwerk. We helpen met het opbouwen van een waardevol netwerk en bieden daarnaast diverse trainingsprogramma’s aan.

een waardevol netwerk en bieden daarnaast diverse trainingsprogramma’s aan.

​Business Open Engelenburg

Business Open wil graag uitbreiden in de regio Zuthpen om ook daar meer ondernemers op een aangenaam effectieve manier met elkaar te verbinden en te netwerken.

Ben jij ondernemer, heb je een groot netwerk en een passie voor golf? Dan komen we graag in contact met je om te bespreken of we samen een mooie Business Open club kunnen opzetten. De baan hebben we al, want we zijn welkom op Golfbaan Kasteel Engelenburg.

Heb je interesse neem dan gerust contact op met onze club ontwikkelaar Vincent Vermeer middels 06-38 739 917 of via vincent@businessopen.nl.

Branche-exclusiviteit

Leden genieten branche-exclusiviteit, waardoor er binnen een Business Open club geen concurrentie is en men zich volledig kan richten op samenwerking. Zodra wij van start gaan kun je hieronder zien welke leden er aangesloten zijn.

Netwerken verbindt, golf verbroedert

Golf is geen verplichting, maar wij zien het wel als de ideale manier om elkaar als mens en ondernemer beter te leren kennen. Door samen te (leren) golfen kom je eerder tot samenwerking en stelt men sneller het eigen netwerk voor jou open.

Kun je nog niet golfen, dan bestaat er de mogelijkheid dit als onderdeel van je lidmaatschap samen met andere ondernemers te leren.

Leden

Galerij