Training Business Coaching Essentials - Van vakbekwaam naar trusted advisor

​De training GrowthFactory Business Coaching Essentials brengt je van inhoudelijke en vakbekwame professional naar de rol van trusted advisor.

Je leert adviesrelaties bouwen voor het leven. Het geheim? De manier van omgang met ondernemers: een combinatie van harde en zachte elementen in onze aanpak.

Wil jij als professional/zzp’er:

 • Weten waar jouw échte kracht zit en hoe je doelen kunt bereiken zonder dat je energie aan de verkeerde zaken besteedt? Oftewel, dat je werkt vanuit je natuurlijke talent?
 • Weten hoe jij je het beste kunt positioneren? En in welke fase en/of rol jij de meeste toegevoegde waarde kunt leveren?
 • Gesprekstechnieken eigen maken voor het realiseren van langdurige klantrelaties, conflicthantering, solution selling, versterken van sales en probleemoplossing?
 • Gerichte interventie- en coachingtechnieken kunnen toepassen op ondernemers(jouw klanten) die vastzitten in hun groei?
 • Leren inzien aan de hand van onze analysetool op welke drie onderwerpen ondernemers zich moeten richten om de volgende fase van groei te bereiken, met als doel: waarde-opbouw van hun bedrijf?
 • Jezelf verder ontwikkelen en bekwamen in Business Coaching methodieken en technieken? Kennis uitwisselen, netwerken en teambuilding met andere ondernemende professionals?

De training bestaat uit:

 • Talententest en feedback-sessie: Wat is jouw echte talent, wat pas je toe, kun je nog verder ontwikkelen en wat zijn je blinde vlekken? Deze test maakt jouw natuurlijke kracht helder, waardoor je je ook scherper kunt positioneren. Na het maken van de online test volgt een twee uur durende terugkoppeling met Karin Verhagen.
 • De 7-stappen om een langdurige relatie te bouwen: basistechniek voor effectieve gesprekken (salesgesprekken en conflicthantering).
 • Business Coaching Skills: Wat kun je doen wanneer ondernemers vastzitten in hun overtuigingen? Hoe creëer je beweging? Hoe help je ze bij het nemen van moeilijke besluiten? Wat zijn de interventietechnieken wanneer ondernemers vastzitten in hun eigen overtuigingen?
 • GrowthFactory analysetool: de Reis van de ondernemer maakt inzichtelijk waar een ondernemer staat in zijn ontwikkeling en die van zijn onderneming. Je helpt hem/haar inzien wat nodig is om verder te groeien en gefocust waarde op te bouwen.
 • Mogelijkheid tot aansluiting bij het GrowthFactory Community en deelname aan onze kennissessies en opleidingen.

Investering

De investering in de Business Coaching Essentials bedraagt € 2.950. Hierin zit de talententest t.w.v. € 750 inbegrepen, 3 dagen Business Coaching Essentials Training en een terugkommiddag op locatie inclusief hand-outs, koffie/thee, lunch en een afsluitende borrel.

Wanneer en waar

De opleidingsdagen vinden plaats bij GrowthFactory, op ons hoofdkantoor in Diemen. De eerstvolgende training vindt plaats op donderdag 10 september, 1 oktober en 22 oktober. De terugkommiddag is gepland op donderdag 12 november.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven

Agenda