Met 20% van je inspanningen en tijd 80% meer resultaten behalen

Alles uit het leven halen en je leven leiden zoals jij dat wilt. Dat wil toch iedereen? Toch zijn er maar weinig ondernemers die dit daadwerkelijk voor zichzelf creëren. Er gebeurt veel in een onderneming, vooral de eerste 5 jaar. Je stelt doelen op en begint vol focus en goede moed. Maar toch pak je steeds meer randzaken op en voor je het weet werk je heel veel maar kom je niet echt verder en mis je de vrijheid als ondernemer. Herkenbaar? Voor mij ook! Tijdens verschillende functies als manager miste ik telkens weer mijn vrijheid en besloot het roer om te gooien. De beste beslissing ooit! Ik leef nu mijn leven als zelfstandig ondernemer vol vrijheid, totaal onafhankelijk van anderen. Ik plan mijn dagen precies in zoals ik dat wil en focus me effectief op mijn doelen. Ik wil andere ondernemers hier ook bij helpen. Ik zie namelijk dat die tijd die hiervoor nodig is in de beginfase van een startup vaak ver te zoeken is, terwijl die voor iedereen haalbaar is!

Ik geloof dat je als ondernemer 80% meer kunt presteren met 20% van je tijd. En dat efficiëntie alleen nut heeft als het effectief is: dat het je dichter bij je doel brengt. “Wat je doet is oneindig veel belangrijker dan hoe je het doet.”

Ben jij…

Ondernemer en op zoek naar meer vrijheid? Voor jezelf begonnen zodat je zelf alles kunt bepalen, maar verlies je de focus op zaken die er echt toe doen om je bedrijf verder te ontwikkelen? Steeds meer tijd kwijt aan randzaken waar je niet blij van wordt en op zoek naar structuur en focus? De ondernemer die volgend jaar niet nog steeds op hetzelfde level wil zitten?

Veel deelnemers lopen hier tegenaan:

  • Je werkt 50-70 uur per week maar komt niet toe aan wat je echt wil doen
  • Je werkweek is chaotisch
  • Je moet te veel ballen in de lucht houden
  • Je bent een pro in brandjes blussen, maar dit kost je focus
  • Je werkt dus veel IN je bedrijf, maar te weinig AAN je bedrijf

Wees gerust, je bent niet de enige!

Ik werk veel met ondernemers die tegen deze problemen aanlopen. Ondernemers die hele goede pioniers zijn en bruisen van creativiteit en energie, maar zodra hun bedrijf begint te groeien snel focus verliezen. Hoe groter je bedrijf wordt hoe meer zaken erbij komen kijken. Dit maakt het steeds lastiger om alle ballen zelf in de lucht te houden. Voor je het weet pak je allerlei extra taken op, ben je met sales bezig en zelf een team aan het managen. Delegeren en de touwtjes uit handen geven is hierbij vaak lastig, ondanks de noodzaak. Een onoverzichtelijke organisatie kost namelijk onnodig tijd, geld en stress en zorgt dat je bedrijf stagneert. Dat wil je voorkomen!

Tijd voor focus en resultaat!

Ik zorg er samen met jou voor dat jij als ondernemer op een zeer effectieve manier meer tijd terugkrijgt om weer volledig AAN je bedrijf te kunnen werken. Samen zorgen we dat je minder kan gaan werken, terwijl je meer overzicht hebt en gefocust kan blijven op je doelen richting de groei die je voor ogen hebt. Uit statistieken blijkt namelijk dat maar de helft van alle startups het na 3-5 jaar overleeft. Geen tijd te verliezen dus! Ik help je om terug aan het roer te staan en te zorgen dat jouw bedrijf succesvol door kan blijven groeien, zonder dat jij je een slag in rondte werkt.

Wat kun je verwachten?

In de workshop “Met 20% van je inspanningen en tijd 80% meer resultaten behalen” gaan we samen kijken hoe je je wensen en doelen kunt bepalen, ik help je op weg met effectief prioriteiten stellen en laat ik je zien wat nodig is om een echter leider te kunnen worden. Op deze manier ga je jouw stip op de horizon bepalen, zal je uiteindelijk met weinig moeite al veel tijd kunnen besparen en zal je succesvol kunnen gaan delegeren.

Wacht niet langer! Voorkom dat je volgend jaar nog steeds in dezelfde situatie zit, terwijl je bedrijf al veel verder had kunnen groeien. Go for growth & doe mee met de workshop!

Tijdens de workshop ga je aan de slag met:

  • Het inzichtelijk maken van je wensen en doelen, zodat je deze daadwerkelijk kunt gaan najagen
  • Effectief prioriteiten stellen, zodat je weet waar je eerste focus ligt
  • Leiderschap; waarin je leert wat nodig is om een echte leider kunnen te worden
  • De Go2Grow basisprincipes: de 80/20 regel & effectiviteit vs. efficiëntie
  • Praktijkopdrachten, waarin je de theorie direct kunt toepassen

FAQ

Hoelang duurt de workshop? De workshop duurt ongeveer 2,5 uur inclusief een korte break. Reserveer genoeg ruimte in je agenda. In welke vorm vindt de workshop plaats?

De workshop vindt digitaal plaats (via Google Meet), dit gaat heel goed en is Corona proof!

Hoe ziet het verloop van workshop eruit?

We behandelen 3 thema’s en we gaan bezig met een aantal praktijkopdrachten zodat je de opgedane kennis gelijk kunt toepassen, wel zo makkelijk!

Hoe werkt de betaling?

Als je je inschrijft via de button kun je de betaling meteen voldoen, dit kan via iDEAL.

Meer weten of inschrijven? Dit kan via: https://go2grow.nl/workshop, of voor meer informatie neem contact op met Wendy de Vries, Go2Grow Procesmanagement & Advies

Deze workshop wordt wekelijks gegeven!

Agenda