Het antwoord op jouw business vragen binnen handbereik de Mastermind Community

“Ontdek hoe jij in de actiestand blijft, ook als je vastloopt”

Jij wilt groeien met je bedrijf. Dat staat als een paal boven water. Je hebt je plannen scherp. En bent gemotiveerd om ze te realiseren. Toch merk je dat je regelmatig hindernissen tegenkomt. Je twijfelt. Hoe ga je het aanpakken. Een zoektocht op internet levert veel E-books op, maar weinig antwoorden. Je twijfels groeien. Je merkt dat je de neiging hebt om het bijltje erbij neer te gooien. Een ding weet je zeker, zo realiseer jij je plannen niet. En eerlijk, je weet precies wat je nodig hebt. Mensen, géén E-books. De juiste mensen die jou snel kunnen vertellen wat zij zouden doen. Het is hun expertise óf ze zelf met het bijltje hebben gehakt. Maar waar vind je deze professionals? In de Mastermind Community

Mastermind CommunityMet de Mastermind Community heb jij wat iedere ondernemer keihard nodig heeft: de juiste mensen om je heen. Professionals die net als jij hun kennis en ervaring willen delen.
De community is 7 x 24 uur beschikbaar. Antwoorden zijn altijd binnen handbereik. Je verliest geen tijd door zelf op onderzoek te gaan op het internet. Zo voorkom je dat je wordt afgeleid en de tijd door je vingers glipt.
Voor mij gaat er niets boven elkaar ontmoeten, online dan in dit geval. Daarom zijn er iedere maand 2 mastermind calls. Online-bijeenkomsten waarin je in groepjes je vraag kunt bespreken. Hier krijg je uiteraard antwoord. Maar door met elkaar te sparren, ook veel nieuwe ideeën.
Maar zoals ik zelf maar al te goed weet, eenmaal aan het werk ploppen er nieuwe vragen op. Die kun je in het algemene deel van de community stellen. Maar soms is het prettig om te overleggen met mensen die weten waar je precies mee bezig bent. Puur omdat ze ook aanwezig waren in de mastermind call. Scheelt veel uitlegtijd.
Ook hier is een oplossing voor. Je maakt in de community eenvoudig een eigen besloten groep aan. Kun je naar hartenlust met elkaar overleggen.
Je wilt niet continu achter je laptop checken of er al een reactie is. Hoeft ook niet. We hebben namelijk een eigen app. Zo krijg je, als je dat wilt, direct bericht als iemand je vraag beantwoordt of jouw hulp inroept.

  • 7 x 24 uur beschikbaar
  • Elke maand 2 Mastermind Calls
  • Je eigen besloten groep
  • Snel contact via de app
  • De mogelijkheid je met gemotiveerde professionals te omringen die echt aan hun bedrijf willen werken. Dit stimuleert jou om ook in actie te komen en te blijven.

De Mastermind Community biedt jou:

  • Ondernemers die net als jij hun kennis en ervaring beschikbaar stellen. Niet door alles te spuien maar door met je mee te denken en inzichten te delen — Zo krijg je antwoord op je vragen
  • Iedere maand 2 online mastermind calls — Alle gelegenheid om te sparren en ideeën op te doen voor jouw vraagstukken
  • 7 x 24 uur beschikbaar — Het antwoord op je vraag is nooit ver weg
  • Een eigen app. Als je wilt, direct bericht als iemand je vraag beantwoordt.
  • Iedere 2 weken publiceren we een interview met één van de community-leden. Zo word je super zichtbaar voor de anderen.

De investering voor Business Open leden is 348 euro per jaar in 12 termijnen van €29 óf 297 euro éénmalig. Business Open leden ontvangen een mooie korting van 25%.

Voor meer informatie neem contact op met Lous van Haarst, Mastermind Instituut lous@mastermindinstituut.nl of kijk op www.mastermindinstituut.nl/community/

Agenda